Over

Leuk dat je ons online platform met blogs van medewerkers en stagiairs van Huybregts Relou en Huybregts Systeembouw hebt gevonden!

Met ruim 200 collega’s geven we dagelijks invulling aan onze propositie: “Resultaat komt Samen!” Binnen onze groep (VB Groep te Eindhoven) uit zich dat in de pijlers ontwikkelen, bouwen en beleggen. Daarbuiten in een grote diversiteit aan professionele opdrachtgevers (o.a. wonen – werken – zorg – onderwijs).

Huybregts Relou kenmerkt zich als professionele bouwer waar klantcentralisatie hoog in het vaandel staat. Zowel in samenwerkingsverbanden met maximale ketenintegratie en LEAN-principes, maar ook bij reguliere (Europese) aanbestedingen trachten we gezamenlijk maximaal resultaat voor alle partners te realiseren.
Huybregts Systeembouw, separate business unit binnen Huybregts Relou Groep profileert zich als conceptueel bouwer. Met HSC als label worden projectoverstijgende concepten ontwikkeld en gerealiseerd voor specifieke doelgroepen. Flexibiliteit van de concepten, aanpasbaar aan de wensen van de klant, staat hierbij centraal. Waar mogelijk maken we gebruik van een BIM model om de overstijgende realisatie efficiënter te laten verlopen.

We gebruiken dit online platform om kennis en ervaringen met betrekking tot actualiteiten en innovaties binnen de bouw- en vastgoedbranche te delen. Alle blogs zijn geschreven op persoonlijke titel.

Volg ons om op de hoogte te blijven van onze nieuwste blogs.

Voel je vrij op onze blogs te reageren en onze blogs te delen via social media.

Wil je meer informatie over Huybregts Relou of Huybregts Systeembouw? Laat dan onderstaand een bericht achter en we nemen contact op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: